Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Vetzyme: B Plus E with Zinc & Selenium, 100 tabletter

$9.12
SKU: A1161

Kombinerad med B-komplex vitaminer tillsammans med vitamin E, selen och zink. Hjälper till att behålla din hund pigg och klar för action.


pcs
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Got questions about this product? Contact us now info@animalpro.se
Delivery:

Vetzyme B + E är framtagen för att hjälpa till att främja aktivitet och bra allmän hälsa, viktigt för alla hundar, i synnerhet för arbetande raser. Dessa tabletter är kombinerade av B-komplex vitaminer tillsammans med vitamin E, selen och zink. Tabletter kommer att hjälp till att behålla din hund pigg och klar för action.

B-Komplex vitaminer

B komplex vitaminer är vatten lösliga och de kan inte lagras i kropp till något större omfattning. Därför är Vetzyme B+E tabletter ett idealiskt sätt att tillgodose din hunds dagliga behov av viktiga vitaminer.

B-Komplex hjälper till att frigöra energi till musklerna. Främjar en blank och hälsosam päls och hud, och främjar fitness och vitalitet.

Vitamin E hjälper till att bevara ett hälsosamt hjärta och cirkulation, hälsosamt immunsystem och hälsosamma energi nivåer. Selen och zink hjälper till att främja hälsosam tillväxt och utveckla en bra muskel massa.
Vitamin E och selen är även viktiga faktorer för uppfödnings möjligheter.

Dosering
1-5kg   ½-1tablett
6-15kg   1-2 tabletter
16-30kg   3 tabletter
30kg+   4 tabletter

Innehåll
Torkad bryggjäst, kalciumfosfat, kalciumkarbonat, silicondioxid, zinkoxid, alfatoko-ferylacetat, magnesiumstearat, nikotinsyra, riboflavin, pyridoxinhydroklorid, tiaminhydroklorid, natriumselenit, folinsyra och cyanocobalamin.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Ge oss ditt omdöme

Add a photo to your review.

Add Attachment