Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

K9 Competition: Aloe Vera Conditioner, 300 ml

119 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 12 kr på denna varan!
Artnr: A1242

Har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej. K9 tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

K9 COMPETITION har skapats av de bästa naturliga råvaror som finns på marknaden för att göra ditt kloka miljöval enkelt. Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej. K9 tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet. Produkterna kännetecknas av att de är lättarbetade, utredande, tidsbesparande, snabbtorkande samt att de ger ett fantastiskt resultat som varar.

K9 COMPETITION passar alla pälstyper och raser valpar som vuxna djur. 

K9 COMPETITION CONDITIONER är dryg och extremt konditionerande. Den ger pälsen vacker lyster och gör den lätt att reda ut. Den optimerar volym och fuktbalans Den är snabbtorkande och tidsbesparande, med antistateffekt.

Användning
Kan spädas upp till 1:40 i ljummet vatten, alternativt användas koncentrerad. Tänk bara på att ju mer du späder, desto mer spädes även de aktiva beståndsdelarna. Användes alltid efter schamponering för att ge ett maximalt och långvarigt  resultat.

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild