Produkter för din Hund och Katts välbefinnande

Summa: 0kr
Hem     Till Hund     Till Katt     Om AnimalPro     Köpvillkor     Kontakt     Erbjudande    
Hem » Till Hund » Visa produkt » HKC » Animacare Flex 120tabl
Välkommen till AnimalPro
Kvalitetprodukter för Hund och Katt till rätt pris med Snabb leverans
Alltid returrätt i 14 dagar
(gäller obruten förpackning)

Se våra djurvårdstips >>

Animacare Flex 120tabl

Produktinformation

Typiska tecken på att din hund eller katt kan må bra av ett dagligt tillskott av Flex är att den är styv och stel direkt efter att den rest sig, att den kanske tvekar för trappor, inte leker så mycket eller inte hoppar in och ut ur bilen lika villigt som förr. Andra tecken är att din vän kanske tar det lugnare på promenaderna eller inte springer lika snabbt efter sina leksaker längre. Eller så märker du bara att din hund eller katt inte verkar riktigt lika glad och positiv som förr.

 

Att bli lugnare med åren är ofta en helt naturlig process och ett tecken på ett normalt åldrande, men när rörligheten och livsglädjen minskar mer än vad som känns bra, kan ett dagligt tillskott av Flex vara mycket värdefullt. Flex innehåller en skräddarsydd och välgörande blandning av Glukosamin, Kondroitin och olika läkeörter som fungerar som kraftfulla antioxidanter.

 

Glukosamin hjälper kroppen vid förnyelse av ledbrosk, ben, muskler, ledband och senor. Glukosamin bildas normalt i kroppen, men vid påfrestningar, hård ansträngning, motion på hårt underlag eller ökad ålder kan ett dagligt tillskott vara mycket värdefullt.

 

Kondroitin är ett kroppseget ämne som bidrar till att upprätthålla en normal funktion i lederna. Broskvävnad har ingen egen blodtillförsel utan de näringsämnen som brosket behöver får det från omkring liggande vätska. Vid rörelse flödar vätskan och näringen blir tillgänglig. Kondroitin drar till sig vätskan och gör den mer lättåtkomlig för brosket.

 

Curcumin utvinns ur gurkmeja och är det som ger till exempel curry dess gula färg. Curcumin är en stark antioxidant och har använts i den traditionella orientaliska läkekonsten i mer än tusen år. Curcumin är särskilt välgörande i kombination med den essentiella aminosyran Fenylalanin.

 

Brännnässla är känt i den nordiska folkmedicinen sedan flera hundra år. Det är en stark antioxidant och innehåller höga halter av bioflavonoider, vitaminer och mikromineraler som är viktiga för kroppens optimala funktion.

 

Dosering

1 tuggtablett per 10 kilo kroppsvikt dagligen. Dosen kan med fördel dubblas de första 1-2 månaderna. Tabletterna är smakliga och de flesta djur äter dem gärna. Om katten har svårt att tugga, krossa tabletten.

 

Innehåll

Per tablett:

GlukosaminHCL 250 mg, Kondroitinsulfat 200 mg, Mangan 0,2 mg, Modifieradstärkelse av potatis 0,03 mg.Fodertillsatser: Curcumin från gurkmeja-extrakt (curcuma longa) 15 mg, Brännässla (urtica dioica) 100 mg, DL-Fenylalanin 50 mg, DL-Methionin 25 mg, Köttarom, råprotein 14,3%, växttråd 9,3%, råfett 2,3%, vatten 4,2%, aska 32,8%.

 

Pris: 206kr

Nyheter

Silversalva 50ml - Ion Silver

Silversalva - Antiseptisk och mjukgörande. Lika effektiv för oss människor som för hund, häst och andra djur.

 

Pris: 95kr

Silversalva 200ml - Ion Silver

Silversalva - Antiseptisk och mjukgörande. Lika effektiv för oss människor som för hund, häst och andra djur.

 

Pris: 312kr

Silverliniment 250ml - Ion Silver

Ett värmande, lättflytande liniment med silversalvans läkande egenskaper. Produkten innehåller ett antal helt naturliga och väl beprövade ingredienser.  

 

Pris: 239kr

Halskrage för Hund

Praktisk och bekväm för hunden vid skydd av operationssår mm.

Till Produkter >


Se Video >>

Adaptil Transport Spray 60ml - Ceva

Gör resor och besöken hos veterinären mindre oroande för hunden.


 

Till Produkter >

Diabetesprodukter för Hund o Katt

Vanliga symtom vid diabetes hos hund
Din hund dricker stora mängder vatten. Har stor aptit och kan äta mycket men tappar ändå vikt.
Hunden är trött och håglös.

 

Diabetesprod Vet>

 

Nyheter

Laxolja 1000ml - Svenska Djurapoteket

Innehåll av Omega-3-6. bidrar till djurets hjärt-och kärl hälsa samt ledernas funktion. Pälsen blir glansigare och tjockare. Fettsyra för cellernas funktion och har en positiv inverkan på koncentrationsförmågan och nervsystemet.

 

Pris: 205kr