Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

AnimaCare: Flex, Rörlig och Smidig, 120 tabletter

196 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 20 kr på denna varan!
Artnr: A1201

Innehåller Glukosamin, Kondroitin och olika läkeörter som fungerar som kraftfulla antioxidanter. Kan bidra till djurets rörlighet längre.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Slutsåld

 

Typiska tecken på att din hund kan må bra av ett dagligt tillskott av Flex är att den är styv och stel direkt efter att den rest sig, att den kanske tvekar för trappor, inte leker så mycket eller inte hoppar in och ut ur bilen lika villigt som förr. Andra tecken är att din vän kanske tar det lugnare på promenaderna eller inte springer lika snabbt efter sina leksaker längre. Eller så märker du bara att din hund eller katt inte verkar riktigt lika glad och positiv som förr.

 

Att bli lugnare med åren är ofta en helt naturlig process och ett tecken på ett normalt åldrande, men när rörligheten och livsglädjen minskar mer än vad som känns bra, kan ett dagligt tillskott av Flex vara mycket värdefullt. Flex innehåller en skräddarsydd och välgörande blandning av Glukosamin, Kondroitin och olika läkeörter som fungerar som kraftfulla antioxidanter.

 

Glukosamin hjälper kroppen vid förnyelse av ledbrosk, ben, muskler, ledband och senor. Glukosamin bildas normalt i kroppen, men vid påfrestningar, hård ansträngning, motion på hårt underlag eller ökad ålder kan ett dagligt tillskott vara mycket värdefullt.

 

Kondroitin är ett kroppseget ämne som bidrar till att upprätthålla en normal funktion i lederna. Broskvävnad har ingen egen blodtillförsel utan de näringsämnen som brosket behöver får det från omkring liggande vätska. Vid rörelse flödar vätskan och näringen blir tillgänglig. Kondroitin drar till sig vätskan och gör den mer lättåtkomlig för brosket.

 

Curcumin utvinns ur gurkmeja och är det som ger till exempel curry dess gula färg. Curcumin är en stark antioxidant och har använts i den traditionella orientaliska läkekonsten i mer än tusen år. Curcumin är särskilt välgörande i kombination med den essentiella aminosyran Fenylalanin.

 

Brännnässla är känt i den nordiska folkmedicinen sedan flera hundra år. Det är en stark antioxidant och innehåller höga halter av bioflavonoider, vitaminer och mikromineraler som är viktiga för kroppens optimala funktion.

 

Dosering

1 tuggtablett per 10 kilo kroppsvikt dagligen. Dosen kan med fördel dubblas de första 1-2 månaderna. Tabletterna är smakliga och de flesta djur äter dem gärna. Om katten har svårt att tugga, krossa tabletten.

 

Innehåll

Per tablett:

GlukosaminHCL 250 mg, Kondroitinsulfat 200 mg, Mangan 0,2 mg, Modifieradstärkelse av potatis 0,03 mg.Fodertillsatser: Curcumin från gurkmeja-extrakt (curcuma longa) 15 mg, Brännässla (urtica dioica) 100 mg, DL-Fenylalanin 50 mg, DL-Methionin 25 mg, Köttarom, råprotein 14,3%, växttråd 9,3%, råfett 2,3%, vatten 4,2%, aska 32,8%.

 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild