Produkter för din Hund och Katts välbefinnande

Summa: 0kr
Hem     Till Hund     Till Katt     Om AnimalPro     Köpvillkor     Kontakt     Erbjudande    
Hem » Till Hund » Visa produkt » HKC » Animacare Omega Active 150ml
Välkommen till AnimalPro
Kvalitetprodukter för Hund och Katt till rätt pris med Snabb leverans
Alltid returrätt i 14 dagar
(gäller obruten förpackning)

Se våra djurvårdstips >>

Animacare Omega Active 150ml

Produktinformation 

Trots att hela ditt djurs kropp behöver vissa fettsyror för att fungera optimalt, finns de sällan i tillräcklig halt i dagens fullfoder för hund och katt. Anledningen är enkel - Omega-3 fettsyrorna är mycket känsliga färskvaror och det är i princip omöjligt att behålla dem stabila och verksamma genom tillverknings-, transport- och lagringsprocessen. Därför behöver de allra flesta hundar och katter ett dagligt tillskott av Omega Active för att uppnå optimal hälsa och därmed ett välmående och aktivt liv.


Omega Active innehåller en unik olja från sardiner som vuxit upp och fångats i det djupa och rena Ishavet. Det faktum att fiskarna lever i frihet på mycket djupt (och alltså kallt) vatten garanterar deras extremt höga fetthalt, den höga kvaliteten på fettsyrorna och oljans renhet.


Omega Active är en helt naturlig olja som är extra rik på de så viktiga fettsyrorna EPA, DHA och DPA, men den innehåller även en naturligt hög halt av de fettsyror från Omega-7 och Omega-9 familjerna som finns naturligt i fisk. Tillverkningen sker under GMP-standard (samma höga krav som för läkemedel) på naturliga villkor som inte skadar oljan och under extremt hård kontroll - även vad gäller miljöpåverkan. Varje droppe kan faktiskt spåras tillbaka till exakt den dag, den båt och det nät fisken fångades i.

 

Dosering

1-2 ml per 10 kilo kroppsvikt och dag. Vid problem: ge dubbel dos de första två-tre månaderna för att fylla på ditt djurs naturliga depåer.

 

Innehåll

Naturligt stabil fiskolja från vildfångade sardiner.
5 ml innehåller 4,6 gram naturlig, stabil fiskolja. Fiskoljan innehåller totalt 38% omega-3-fettsyror, varav EPA 18%, DHA 12%, DPA 2% och 6% andra omega-3-fettsyror, samt Omega-6 (3%), Omega-7 (11%) och Omega-9 (12%). Vitamin E 0,4%, AscorbylPalmitate0,03%, Rosemaryoil 0,3%, Lecithin 0,07%.

Pris: 139kr

Nyheter

Tikskydd Valentino Svart 35cm

Pris: 99kr

Dental Wipes 100st - Showtech

Pris: 55kr

Grooming Kalk 400g - Showtech

100% ren kalk för grooming till alla pälsar.

Pris: 135kr

Halskrage för Hund

Praktisk och bekväm för hunden vid skydd av operationssår mm.

Till Produkter >


Se Video >>

Adaptil Spray 60ml - Ceva

Förebygger och hjälper valpen och den vuxna hunden att bibehålla sitt lugn när de försätts i nya situationer, i kända eller okända miljöer.

 

Pris 222kr-

 

Diabetesprodukter för Hund o Katt

Vanliga symtom vid diabetes hos hund
Din hund dricker stora mängder vatten. Har stor aptit och kan äta mycket men tappar ändå vikt.
Hunden är trött och håglös.

 

Diabetesprod Vet>

 

Nyheter

Litter Kwitter Toalett Träningskit 1st

Tre stegsmetod för en tillvaro utan kattsand.

 

Pris: 475kr