Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Buster: DogMaze, rosa

249 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 25 kr på denna varan!
Artnr: A2015

st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans:

BUSTER DogMaze är en daglig utmaning för alla hundar som gillar både lek och mat. Den är designad som en labyrint för ett innovativt och roligt sätt att ge hunden mat.
Lägg torrfoder i DogMaze så blir den en matskål, det tar längre tid för hunden att äta, samtidigt som dess sinnen stimuleras. Resultatet är en friskare och mer entusiastisk hund.

Varför är det en bra idé att använda BUSTER DogMaze?
Beteendeproblem på grund av bristande mental stimulans kan åtgärdas genom att erbjuda hunden intellektuella utmaningar till vardags. Daglig fysisk aktivitet är viktigt, men att utmana hundens intellekt är minst lika viktigt, och de kan göra hunden trött på ett sätt som en promenad aldrig kan.

Hälsomässiga fördelar
Glupska och/eller överviktiga hundar äter ofta för fort. Genom att få hunden att äta långsammare känner den sig mätt under längre tid, och därmed mindre benägen att hela tiden söka efter mat.
Under utvecklingen av BUSTER DogMaze visade det sig att det tog en genomsnittlig hund minst fyra gånger så lång tid att äta upp sin normala fodermängd när maten placerades i BUSTER DogMaze, och många tog ännu längre tid på sig!

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild