Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Nina Ottosson: Dog Hide n' Slide

229 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 23 kr på denna varan!
Artnr: A2020-13

st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

Hide n Slide spel från Nina Ottosson
Rolig aktivering som underhåller och stimulerar din hund, och ser till att hunden inte har tråkigt! Enkel och rolig att använda för alla hundar oavsett ålder, storlek eller ras - Dog Worker kommer bli din och din hunds nya favorit!

Spelet är tillverkat av ett unikt kompositmaterial som har alla fördelar från både trä och plast. Mer slitstark och praktisk än trä, tål väta och är lätt att rengöra, och flisas inte som trä.

Spelet lär din hund att leta efter godis genom problemlösning och passar utmärkt till godis såväl som mat. Den är lätt att diska, så du kan använda alla typer av hundmat!
Lägg godis eller mat i alla fack, och täck dem med klossarna. Variera antalet bitar varje gång ni spelar så blir det mer intressant. Var med och visa hunden hur den ska göra. Hundar är smartare än man tror, man behöver bara lära dem hur de ska göra! I början kan du lämna några fack öppna så hunden blir intresserad.

Nina Ottosson Dog Puzzle Games går steget längre än vanliga leksaker – de är hjärngympa för din hund. Lämna inte hunden ensam, och låt inte hunden tugga eller bita på dem. Lär hunden att använda spelen - spela och ha roligt tillsammans! Lägg undan tills nästa gång.

Rengör med varmt rinnande vatten och milt diskmedel, skölj ordentligt. Fyll på igen för mera skoj!

Diameter 34.5 cm,
Höjd: 5 cm

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild