Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Ceva: Douxo Seb, Mjäll-mousse, 150 ml

229 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 23 kr på denna varan!
Artnr: A1514

Tar bort mjäll, bevarar hudens fuktighet och reglerar talgkörtelproduktionen. Tar även bort den dåliga lukt vid mjällproblem. 


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

 

Phytosphingosine är en naturlig beståndsdel i överhuden och spelar en viktig roll vid uppbyggnad och underhåll av hudens skyddsbarriär. Bosweliaextrakt har en naturligt mildrande effekt. Glycerin mjukgörande och fuktgivande för huden.

 

De mjukgörande och filmbildande ämnena bidrar till att lösgöra mjäll från hudytan, förlänga verkan och Phytosphingosine, bevara hudens fuktighet och reglera talgkörtelproduktionen. 

 

Den gör pälsen ren, mjuk, glänsande och tar bort den dåliga lukt som ofta förekommer vid mjällproblem. 

 

Användning

Borsta upp pälsen och applicera på torr hud. Tryck ut ett till två pumpslag i Handen. Massera in moussen noggrant så att det kommer i kontakt med huden. Repetera så många gånger som behövs. Undvik området runt ögon och nos. Ska ej skölja ut. Låt torka in i husen. Dosering40kg 1 pumpslag per 3kg. Till långhåriga hundar kan antalet pumpslag dubbleras.  Applicera var tredje dag.Generell rekommendation är att kombinera tillsammans med inledande behandling med Douxo Mjäll Schampo, schamponera på dag 1 och behandla med mousse på dag 3 och 6. Upprepa behandling i 2-3 veckor. Skaka flaskan före användning.  

Innehåll

Phytosphingosine (0,2%), Boswelia extrakt, Glycering,  

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild