Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Gluco Calea: WellionVet, Blodsockermätare

599 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 60 kr på denna varan!
Artnr: 6278

Den enkla driften av WellionVet GLUCO CALEA underlättar livet med ett husdjur som har diabetes. OBS! Teststickor ingår ej vid köp av denna blodsockermätare. 


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.
WellionVet GLUCO CALEA har utvecklats särskilt för hundar, katter och hästar. För att producera ett korrekt resultat, följer 3 olika kodchip med teststickorna och dessa kan lätt bytas ut. Dessutom finns en utmatningsknapp som underlättar hanteringen av din blodsockermätare. OBS! Teststickor ingår ej vid köp av denna blodsockermätare.
Den enkla driften av WellionVet GLUCO CALEA underlättar livet med ett husdjur som har diabetes. En ytterligare fördel erbjuds genom perfekt avläsbara siffror på den bakgrundsbelysta displayen. WellionVet GLUCO CALEA teststickor kan lätt avlägsnas med hjälp av en utmatningsknapp. Fyra individuellt inställbara larm påminner dig om att testa blodsockret regelbundet, så att diabetesbehandlingen blir en rutin i det dagliga livet för ditt husdjur. Optimal diabetsbehandling kan uppnås med hjälp av regelbundna kontroller av blodsockret i kombination med professinell vård av veterinär. Medelvärderesultat i WellionVet GLUCO CALEA mätarens minne ger viktig information för vidare behandling av ditt husdjur. WellionVet GLUCO CALEA gör livet enklare för dig och ditt husdjur.  OBS! Teststickor ingår ej vid köp av denna blodsockermätare. 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild