Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Trikem: Hyaluron 365, WorkingDog, 500 ml

279 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 28 kr på denna varan!
Artnr: A1604

Förbättrar hundens rörlighet genom att tillföra de ämnen som behövs för leder och muskler. 


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

Med åren blir hundar lite stelare i lederna. Motionsrundorna som tidigare var många gånger längre än promenaden blir en stilla lunk efter matte och husse. Trivselvikten ökar, musklerna blir mindre och avlastar inte längre lederna lika bra. Slitaget och stelheten i lederna blir allt större.
Hyaluron 365 förbättrar hundens rörlighet genom att tillföra de ämnen som behövs för leder och muskler. Ämnen som kroppen med åren producerar allt mindre av själv. Det viktigaste är Hyaluronsyra som finns i ledvätskan för att smörja leden och minska slitaget.MSM, Chondroitinsulfat och Glukosamin behövs bl.a för att nybilda ledbrosk, ligament och muskelceller.Många av de ledpreparat som finns på marknaden tillför endast ”reparerande” ämnen men slitaget i leden fortsätter. Med Hyaluron365 tillför vi både reparerande ämnen och kompenserar för bristen på Hyaluron som är grundorsaken till slitaget.
Effekten av Hyaluron 365 märker du redan efter 1-2 veckor. Lederna smörjs bättre och hunden får snabbt större rörlighet. Hyaluron 365 tas upp i tarmen och förs ut till kroppens alla leder. Hjälper hunden när den själv inte producerar tillräckligt med Hyaluron. Dosering10 ml dagligen i foder till hund som väger under 15 kg.15 ml dagligen i foder till hund som väger mellan 15-30 kg.20 ml dagligen i foder till hund som väger mellan 30-45 kg.25 ml dagligen i foder till hund som väger över 45 kg.
Normalt doseras inte mer än 25 ml oavsett hundens vikt.

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild