Trygg e-handel sedan 2005     Säkra betalningar och snabba leveranser    30 dagars öppet köp

Aloe Vera Conditioner, 300ml

$11.78
SKU:A1242

Har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej. K9 tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet.

pcs
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Temporary Sold Out
Längre leveranstid, 3-5 vardagar.


K9 COMPETITION har skapats av de bästa naturliga råvaror som finns på marknaden för att göra ditt kloka miljöval enkelt.

Produkterna har lugnande effekt på känslig hud och hårbotten och irriterar ej. K9 tillför de aktiva beståndsdelarna i perfekt harmoni för att ge näring, fuktbalans och optimerad pälskvalitet.

 

Produkterna kännetecknas av att de är lättarbetade, utredande, tidsbesparande, snabbtorkande samt att de ger ett fantastiskt resultat som varar.

 

K9 COMPETITION passar alla pälstyper och raser valpar som vuxna djur. 

 

K9 COMPETITION CONDITIONER
är dryg och extremt konditionerande. Den ger pälsen vacker lyster och gör den lätt att reda ut. Den optimerar volym och fuktbalans Den är snabbtorkande och tidsbesparande, med antistateffekt.
Passar alla pälstyper och djur valpar som vuxna djur.
 
K9 COMPETITION CONDITIONER
kan spädas upp till 1:40 i ljummet vatten, alternativt användas koncentrerad. Tänk bara på att ju mer du späder, desto mer spädes även de aktiva beståndsdelarna. Användes alltid efter schamponering för att ge ett maximalt och långvarigt  resultat.

Customer Reviews

Be the first to post a review for this product

Ge oss ditt omdöme

You must be logged in to rate this product

Similar Products

Also Purchased Products