UNDER CONSTRUCTION!!!

Please visit the site on your computer

https://www.animalpro.com

KÖPVILLKOR

Betalningsvillkor - Betalsätt

 
Bankkort, Kreditkort Betalning till oss kan göras med Visa eller Mastercard.
Fraktkostnad är viktreglerad och kostnaden för de olika betalningsalternativen kommer upp under "Kassa".
 
"Fakturera Mig", Klarna faktura skickas med betalningsvillkor 14dagar. Läs mer nedan.
 
 
Alla försändelser ligger på utlämningstället i 14 dagar.
 
Fraktkostnad Kortkund / Fakturakund i Sverige
Fraktkostnad är viktreglerad och kostnaden för de olika betalningsalternativen kommer upp automatiskt under "Kassa" innan köpet godkänns.
 
Fakturaavgift på 15kr tillkommer om man väljer alternativet betalningsalternativet Faktura.
 
Fraktkostnader Kortkund inom EU länderna
Ni som beställer från ett annat EU-land än Sverige. 
Fraktkostnad är viktreglerad och kostnaden för de olika betalningsalternativen kommer upp  automatiskt under "Kassa" innan köpet godkänns. Vi skickar endast försändelser med en vikt upp till 2kg till länder inom EU.
 
Ta kontakt med info@animalpro.com för förskottsbetalning.
 
Vid köp under 150:- debiteras 10:-.
Ej utlösta orders debiteras med minst 250:- för frakt och administrativa kostnader.
 
Registrering
Vi sparar och registrerar aldrig känslig information som tex kreditkortsinformation. Denna information är inkapslad och går direkt till banken. Vi lämnar inte ut, använder eller säljer vidare adresser. Genom att registrera dig ger du ditt medgivande till att vi lagrar dina uppgifter samt att vi får skicka dig erbjudande och nyhetsbrev. Du kan avregistrera dig när du vill. Vid beställning får du ett kundnummer och ett lösenord för att vid nytt inköp slippa ny inloggning.
 
Orderbekräftelse
Det är viktigt att rätt e-mail adress anges då en orderbekräftelse skickas till dig som kund. Leveransbesked skickas även ut till dig som kund. Får du ingen bekräftelse loggar du in dig igen och kollar att du har angivit rätt e-mailadress. Kontakta oss på kundtjanst@animalpro.com om du får problem. Kund har ej rätt att avbeställa hela eller del av beställning 2 timmar efter att ordern är sänd av kund. 
 
Korrespondens mellan parterna sker primärt med e-post till kundtjanst@animalpro.com.
 
För att handla hos AnimalPro måste du vara 18 år.
 
Priser
Det pris som visas vid köptillfället är det som gäller. Våra priser är inklusive moms. Det är som kund din skyldighet att ta del av våra köpvillkor innan beställning.
 
AnimalPro reserverar sig mot "tryckfel" i de priser som visas på sidan.
 
Leveranser
Beställningar skickas inom hela EU men då endast mot betalning med kreditkort. Varorna sänds normalt från oss inom 2-4 arbetsdagar. Posten/DHL tar därefter 1-3 arbetsdagar för att leverera paketet till kundens adress. Är varan tillfälligt slut eller vid orderanhopningar kan det ta något längre tid. Du som kund får besked via e-mail när din order är postad eller om någon av varorna är restmarkerade. Det är därför viktigt att vi har rätt e-mailadress. På restade varor betalar du ingen fraktavgift. Transport av varor från AnimalPro inom EU till kund är AnimalPro ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten.
 
Vid transport utanför EU ansvarar ej AnimalPro för att leverans kommer fram till mottagare. Vill kund säkerställa sin beställning bör man ta kontakt för att få sin försändelse skickat som rekommenderat.  Vid transport från kund till AnimalPro är kunden ansvarig om varan skadas eller kommer bort under transport.
Länder som inte är medlemmar i EU har olika skatteregler och förordningar som tull och det är därför viktigt att du som kund tar del av exakta regler gällande för ditt land. Våra priser är exklusive tull, skatter och landsspecifika avgifter.
 
Retur/Ångerrätt/Reklamation
Du har 14dagars returrätt efter mottagandet av varan. (Gäller ej intimprodukter och hudkrämer.) Gäller endast om varan skickas tillbaka i oskadat och obrutet skick samt väl paketerat. Returneras som vanligt paket eller brev, ej som postförskott eller efterkrav. Returkostnaden står du själv för. Gäller ej vid felexpedierad vara. Skada eller förlust ska anmälas genast vid mottagandet, senast inom 3dagar. Vid transport skada vänder du dig till Posten/DHL. Skicka ett mail till kundtjanst@animalpro.se innan retur av vara.
 
Ej uthämtade beställningar
För brev och paket som inte hämtas ut, faktureras kostnaderna för tur- och returfrakt utan vår subvention av frakten och administrativa kostnader med minsta belopp 250:-. Har beställning lagts mot faktura tillkommer även faktureringsavgiften.
 
Produktfakta och ansvar
Hos AnimalPro hittar du bara välkända kvalitetsprodukter från ledande leverantörer. Vi tar dock inget ansvar för produkternas verkan eller funktion. AnimalPro  fråntar sig allt ansvar för eventuella problem i samband med felaktig information kring produkterna samt reserverar oss för feltryck. Vid sjukdom eller medicinska problem rekommenderar vi att man tar kontakt med läkare. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser, produktsortiment utan föregående avisering.
 
Har du några frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@animalpro.com.
 
 
Vårt moms regnr 556545-9145