Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

Lily's Kitchen: Venison and Wild Boar Terrine, 400 g

39 kr
Artnr: A2021-17

Hjort- och vildsvinsterrin.


st
Hemleverans eller hämta
Välj hemleverans i kassan eller hämta direkt i vår butik på Nobelgatan 4 i Kalmar. Visa på karta
Leverans: Slutsåld

Tillverkat av färsk hjort och vildsvin samt massor av grönsaker och frukt - potatis, butternut squash, morötter, gröna bönor och äpplen - tillsammans med en unika blandning av botaniska örter. Hampolja är känd för sina hälsofördelar och är en rika källa till essentiella fettsyror.

Hälsa & säkerhetsmeddelande: Eftersom vi använder nyskjutet hjortkött, kan det finnas en liten chans att du hittar en liten bit skott i detta foder. Tillverkaren försäkrar dig att de tar de största säkerhetsåtgärderna för att säkerställa att det inte finns något skott kvar i köttet, men ibland kan en liten bit ha undkommit.

Färskfodret innehåller inga billiga fyllmedel - som vete, majs eller soja. Det är dessutom spannmålsfritt!


Innehållsförteckning:

Sammansättning: 60 % färsklagad: hjort (30 %), vildsvin (30 %), potatis (4 %), butternutsquash (1 %), morötter, gröna bönor (1 %), äpplen, vitaminer och kelaterade mineraler, hampaolja. Botaniska råvaror och örter: gullris, nässlor, anisfrö, sellerifrön, nypon, tageteskronblad, snärjmåra, tång, alfalfa, mariatistel, maskrosrot, kardborrerot.

Tillsatser (per kg): Vitaminer: vitamin A 3000 IE, vitamin D3 200 IE, vitamin E 20 mg.

Spårelement: zink (i form av zinkkelat av aminosyror, i hydratform) 25 mg, koppar (i form av koppar(II)kelat av aminosyror i hydratform) 1.5 mg, mangan (i form av mangankelat av aminosyror, i hydratform) 1.4 mg, jod (i form av kalciumjodat (vattenfri))  0,75 mg.

Tekniska tillsatser: Johannesbrödkärnmjöl 1 g.

Analytiska beståndsdelar: råprotein 10 %, råfett 6,8 %, råaska 2 %, växttråd 0,5 %, vattenhalt 78 %.

Riktlinjer för daglig utfodring: detta är ett näringsmässigt helfoder för vuxna hundar över 4 månader. Servera rumstempererat med en skål friskt vatten. Förvaras torrt och svalt. När förpackningen har öppnats ska den förvaras i kylskåp och förbrukas inom 2 dagar. 

Tillverkad i en anläggning där spannmål hanteras.


Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild