UNDER CONSTRUCTION!!!

Please visit the site on your computer

https://www.animalpro.com

OM ANIMALPRO

Om AnimalPro

AnimalPro startades 2006 med målsättning att genom bra kundservice, snabba leveranser och med ett seriöst produkturval till rätt pris bli en av de etablerade hälsobutikerna på Internet för djur. Tiotusentals leveranser senare ser vi att vi valt rätt strategi och vår största belöning är alla våra nöjda kunder. Välkommen du också att bli en nöjd kund till AnimalPro.

Medlemmar i ZOORF Zoobranschens Riksförbund


Camilla, Vd på AnimalPro

När ni ringer till AnimalPro med era frågor och funderingar är det Camilla, Max eller Desireé som svarar i telefonen. Camilla sköter den övergripande ruljansen, hanterar produkturval m m, samt arbetar med att utveckla företaget framåt med de idéer AnimalPro tror på. Camilla drivs av en tro på att egenvårdsprodukter för djur ska vara mer tillgängligt för djurägaren.

Charlotte Produktansvarig

Har varit häst – och djur tokig sedan barnsben och vad kan falla mer naturligt än att arbeta med djur. Målsättningen är att hela tiden sträva efter att hålla ett brett produktsortiment som vi djurägare kan ha nytta av.

Hela familjen har stort djurintresse och förutom stallkatter har vi en hund, en raskatt, Ragdoll, och en orm. Jag föder även upp hästar och utbildar dem för tävling i hoppning.

Max, distributionsansvarig.

När du lagt din order och den kommit till oss, börjar mitt arbete. Jag ansvarar för packning och ser till att du får det du ska ha i din försändelse. Jag beställer även hem de varor som tar slut på hyllorna så vi har alla produkter hemma.

Desirée, packning.

Desirée får hjälpa till där det behövs. Packar och stämma av lagret men får även hjälpa till på kontoret ibland.

Hela familjen älskar djur och jag har själv en katt, Morris. En snällare och kelnare katt får man leta efter.

Patrik, systemansvarig

Patrik är tekniskt ansvarig för att vår webbsida fungerar. Samt att tekniken flyter som den ska på kontoret med alla flöden från inleverans till utskrifter av packsedlar. Även vi på AnimalPro behöver en resurs när våra datorer eller annat tekniskt inte fungerar och paniken gör sig påmind.