Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

SwedenCare: PlaqueOff, Dental Bites, 150 g

115 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 12 kr på denna varan!
Artnr: A2171

Motverkar och förebygger: tandsten, plackbeläggning och dålig andedräkt. Ges som godis eller belöning och är aptitlig för både hund och katt.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans:

PlaqueOff Dental Bites är praktiska och läckra små bitar som motverkar och förebygger: tandsten, plackbeläggning och dålig andedräkt. Ges som godis eller belöning och är aptitlig för både hund och katt. Dental Bites hjälper dig att enkelt och effektivt förbättra din kompis dentala hälsa!

 

Effektiv mot tandsten och dålig andedräkt

När din hund eller katt får PlaqueOff är friskare andedräkt det första tecknet på förbättrad munhälsa. Därefter märker du att befintlig tandsten blir porös och minskar med tiden. Dental Bites innehåller en speciell havsalg vars användning är patenterad och de goda effekterna har studerats på både människor och djur.

 

Älskas av både hundar och katter

Hundar och katter som testat PlaqueOff Dental Bites har alla gett tassen upp! Äntligen godis som är bra för tänderna och dessutom kalorisnål. PlaqueOff finns sedan tidigare i pulverform att strö direkt på maten och det går utmärkt att kombinera de båda produkterna.

 

PlaqueOff Dental Bites finns i två storlekar: 60 g med mindre bitar till katt och liten hund samt 150 g med större bitar till hund över 10 kg. En förpackning räcker minst en månad. C:a pris 99:- för 60g och 129:- för 150g. Säljs av djuraffärer.

 

Kompletteringsfoder för hund och katt. Bruksanvisning: Används för att motverka och förebygga dålig andedräkt, plack och tandsten. Ges som godis eller belöning. ProDen PlaqueOff finns också i pulverform att strö direkt på maten och det går bra att alternera mellan de två produkterna.

 

Dosering

Hund eller katt med vikt upp till 10 kg: 4-8/dag. Det är viktigt att också se till att hunden eller katten alltid har tillgång till friskt vatten.

 

Innehåll 

Sammansättning: Algen Ascophyllum nodosum, vete*, majs*, ris*, korn*, vetekli*, djurfett från fjäderfä*, hydrolyserade animaliska proteiner från svin och fjäderfä. Energiinnehåll 0,83 cal/Dental Bites.

 

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 7%, växttråd 2%, råfett 5,5%, råaska 1,5%.

 

Tillsatser: Naturliga antioxidanter från rosmarinextrakt. Innehåller inga tillsatta konserveringmedel eller färgämnen.

 

Förvaring: Torrt och svalt. Återförsegla förpackningen. Förvaras oåtkomligt för barn.

*ekologiskt producerade. 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild