Trygg e-handel sedan 2005     Fri frakt över 499 kr    30 dagars öppet köp

SwedenCare: Stomax, 200 g

229 kr
Logga in eller registrera dig för att få 10% rabatt och spara ca. 23 kr på denna varan!
Artnr: A1238

Fodertillskott som befrämjar god matsmältning hos hund och katt. Det kan ges som intensivkur vid tillfälliga problem eller som långtids behandling.


st
  •   Trygg e-handel sedan 2005
  •   Fri frakt över 499kr
  •   30 dagars öppet köp
Frågor om denna produkt? Ring direkt 0480-309 09
Leverans: Beställ nu
Leveranstid cirka 3-5 vardagar.

 

God hälsa börjar i magen. Det är där kroppen utvinner näring och energi ur födan. Miljön i mage och tarm är mycket känslig och hamnar lätt i obalans och om magen inte fungerar som den ska gör resten av kroppen inte det heller. Stomax är ett dietiskt fodertillskott som befrämjar god matsmältning hos hund och katt. Det kan antingen ges som en intensivkur vid tillfälliga problem eller som långtidsbehandling (under problematiska perioder) för att stödja magfunktionen hos känsliga individer. Stomax passar också bra vid foderbyten, antibiotikabehandling eller i perioder då ditt djur utsätts för extra stress.

 

Har din hund eller katt dålig andedräkt? Släpper den sig mer än den borde, är avföringen onormalt lös eller hård? Är pälsen dessutom glanslös, aptiten nedsatt eller verkar ditt djur trött och håglöst? Alla dessa tillstånd kan betyda att magen inte fungerar optimalt. Stomax verkar helt naturligt och hjälper din hund eller katt att bibehålla en bra balans i mage och tarm. Stomax ger ofta ett mycket gott resultat redan inom ett eller ett par dygn. Observera dock att Stomax inte är någon mirakelmedicin och inte ska ses som ett alternativ till veterinärvård. Om din hund eller katt blir akut eller allvarligt sjuk, om den kräks blod, har blod i avföringen, om den verkar ha ont eller om magen inte blir bättre inom en rimlig tid ska du alltid uppsöka veterinär.

 

Verkar på tre olika sätt samtidigt!

Många magbesvär har sin grund i en obalans i din hund eller katts tarmflora. De aktiva ämnena i Stomax är prebiotiska. Det betyder att de befrämjar tillväxten av gynnsamma bakterier i grovtarmen. På så sätt skapas en optimal balans i mage och tarm. Det stärker i sin tur kroppens naturliga försvar. Stomax är effektivt mot flera olika magproblem hos hund och katt. Jämfört med andra fodertillskott är Stomax ett bra alternativ eftersom det är trippelverkande.

 
Dosering

Liten hund eller katt upp till 10kg:
0,5 dosmått blandas med vatten och därefter med maten. 2ggr dagligen under en period av 3 till 12 veckor.

 

Hund
Medelstor 10-25kg: 1 dosmått blandas med vatten och därefter med maten. Ges 2 gånger per dag under en period av 3 till 12 veckor.

Stor 25kg+: 1,5 dosmått blandas med vatten och därefter med maten. Ges 2 gånger per dag under en period av 3 till 12 veckor.

1 dosmått = 10 ml = 3 g.

Innehåll

Sammansättning: Fibrer av potatisens cellväggar, avdödad jäst, lecitin, inulin/oligofructose, vitamin- och aminosyrapremix.
Fodertillsatser/kg: Metionin 12,4g, B1 1200mg, B6 400mg, folsyra 100mg. B12 34mg.

 

Tillverkare

Biopet 

 

Kundomdömen

Bli den första att betygsätta denna produkten

Ge ditt omdöme

Lägg till ett foto

Bifoga bild